Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 17 d’agost de 2011

ELS SOUS DE LA DIPUTACIÓ DE BCN; ESTEM EN CRISI ???

I no tenen dedicació exclusiva com nosaltres. Així va el País

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha aprovat de moment el nomenament de 35 càrrecs de confiança, segons publicava el Butlletí Oficial de la Provincia de dijous passat. Entre aquests, n'hi ha dos com a càrrecs de confiança del president i 33 assessors dels diferents grups polítics.

Aquests darrers són: Francisco Aranda, Guillem Aresté, Noemi Ayguasenosa, Marta Blasco, Juana Bouza, Christian Buxeda, Beatriz Cañadas, Joan Ramon Casals, Francisco Javier Casinos, David Cid, Laura Costa, Cisco de la Cruz, Núria Díaz, Ferran Figuerola, Santiago Fontbona, Martí Forest, Cristina Gómez, Emiliano Jiménez, Miguel Ángel López, Xavier Marín, Olga Olivé, Roser Olòndiz, Víctor Orrit, Carmen Pérez, Marc Rius, Joan Roma, Teo Romero, Antonio Salado, Josep Lluís Salvadó, Carles Segura, Manuel Sitges, Enric Trias i Santiago Valls.

Totes aquestes persones han estat nomenades com assessors de grups polítics del grup 6 del personal eventual d'assessorament especial i reben una retribució econòmica superior als 3.500 euros mensuals. La seva dedicació no és exclusiva.

D'altra banda, Esteve ha nomenat a Josep Ma. Matas com a coordinador general i a Mònica Fulquet com a cap del servei de premsa, tots dos càrrecs de dedicació exclusiva. El primer rebrà una retribució econòmica de més de 100.000 euros bruts anuals i la segona rebrà poc més de 70.000 euros bruts anuals.

La Diputació de Barcelona té una plantilla de 4.000 empleats públcis i 700 milions de pressupost. L'equip de govern ha decidit no arribar al topall dels 47 assessors que va anunciar el president en la primera roda de premsa després de la seva presa de possessió. Fonts d'aquest organisme han explicat que "ara tots els assessors tenen el mateix sou, abans hi havia diferències salarials notables" i que "hi ha ajuntaments que proporcionalment tenen més assessors que nosaltres".