Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 18 d’agost de 2011

NO ANEM BÉ, MÉS INCONGRUÈNCIES D'UN DEPARTAMENT D'INTERIOR QUE VA MOLT I MOLT PERDUT

Com pot ser que, si et perds a la muntanya et fan pagar l'helicòpter, les hores dels bombers i dels mossos i tot un seguit de taxes (regulades mitjançant normativa de la Generalitat), però si t'emborratxes habitualment i mobilitzes als Mossos, l'ambulància, l'infermer/a, el CAP i els recursos sanitaris, et surt gratis???


Això, és el que tractem d'explicar des del sindicat USPAC amb aquest escrit que hem registrat i que conté una vinyeta força explicativa.


Salut i ànims!


ESCRIT ADREÇAT AL CONSELLER PUIG

QUI MOBILITZA ELS RECURSOS HUMANS I MATERIALS ELS HA DE PAGAR
Conseller, des del sindicat USPAC no entenem com amb les retallades que hi ha, no pensen des del departament amb aquestes coses, i hem de ser nosaltres qui proposem aquestes idees.

Actualment, un ciutadà paga si es perd a la muntanya per negligència (segons normativa de la Generalitat): 3.000 € aproximats de mobilitzar l’helicòpter, les hores que aquest estigui mobilitzat, les hores dels Bombers i Mossos, els vehicles utilitzats, etc. però, NO paga si s’emborratxa i mobilitza vehicles policials + 1 una ambulància + 1 doctor + 1 infermera + les dependències del Centre d’Assistència Primària + l’administrativa del CAP... És això justament el que passa, quan un ciutadà (normalment habitual a fer-ho), mobilitza tot un seguit de serveis policials i sanitaris i alhora genera col·lapses innecessaris als centres d’assistència primària i/o hospitals; el cost és 0 €.

És per això què, des del sindicat USPAC li demanem l’estudi d’aquesta opció, alhora què, amb tants d’assessors com té, comencin a proposar alternatives que no siguin  retallar sempre als mateixos.

Salut i ànims!

Josep Ramon Sanahuja (Vicepresident d’USPAC)
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 13, 25080 Lleida (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.zxq.net/
Correu electrònic:
  uspac2010@gmail.com

Catalunya, 18 d’agost de 2011
A/ HONORABLE FELIP PUIG I GODÉS, CONSELLER D’INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA