Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 11 d’agost de 2011

RETALLADES AMB IL·LUSIÓ!

18/07/2011

Molt honorable president,

Molt em temo, que ha perdut aquells vots “prestats” que vostè reclamava el passat mes de novembre. Molt em temo, que els qui li van fer el préstec, no li ho faran més.

Per descomptat que parlo de les noves retallades als funcionaris, i és que, no es pot un divendres negar les retallades, i el dilluns al matí tot just havent votat a les municipals, aprovar-les.

Per molt malament que estiguin les finances de la Generalitat, havia altres alternatives, que tirar per la via fàcil i tornar a enxampar els de sempre (els funcionaris).

Els consellers i alts càrrecs de la Generalitat podrien anar en vehicles SEAT i NISSAN que es fabriquen a Catalunya i alhora donaríem feina a tants aturats (no és necessari anar en vehicles Audi A6 i A8 com si fóssim rics perquè, hem comprovat que no ho som).

Mentrestant, el departament d’Interior ha fet cas omís a les propostes d’estalvi econòmic que li hem fet arribar. Sempre podreu al·legar la frase típica de “la xocolata del lloro” que tant de moda s’ha posat, però és que amb tanta xocolata del lloro podríem fer una gran xocolatada per tothom i no seguir malgastant tants diners com ara s’està fent.

Ja per arrodonir-ho; als delegats territorials de la Generalitat, se’ls puja 10.000€ el salari anual (per riure oi?), o sigui per uns retallades, mentre als altres se’ls puja el sou substancialment.

I per últim, el conseller d’economia encara demana més sacrificis als funcionaris: on són els sacrificis dels diputats?
Cal que sàpiga que, la majoria silenciosa que predica, no aprova les retallades, el que passa és que n’estan farts dels polítics i prefereixen no parlar, que és molt diferent a estar d’acord amb aquesta política de retallades.

Salutacions!

Josep Ramon Sanahuja (delegat del sindicat de Mossos USPAC) Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya