Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 24 d’agost de 2011

USPAC DENUNCIA AL DEP. D'INTERIOR DAVANT EL SÍNDIC DE GREUGES

LA PREMSA SE'N FA RESSÒ DESTACANT LA "PREPOTÈNCIA" DE FER D'AQUEST DEPARTAMENT, QUE ENS HA RESPOST 1 SOL ESCRIT DELS 37 QUE LI HEM REGISTRAT


SABEU QUIN HAN RESPOST? EL QUE IRÒNICAMENT FELICITAVEM EL DEPARTAMENT PER LES ELECCIONS SINDICALS AL CME I LO BÉ QUE HO HAVIEN FET (ELS QUI LEGALMENT VAN SOL·LICITAR EL VOT PER CORREU NO VAN PODER VOTAR PER ARRIBAR AQUEST TARD, MENTRE QUI VA FER FRAU AQUEST SI VA PODER VOTAR), NO ES VA GARANTIR TAMPOC LA PRIVACITAT DE VOT, ETC ETC). TOT UN EXERCICI DE DEMOCRÀCIA MODERNA


DIARI DELMARESMEUSPAC: “Interior no ens respon els escrits”

El sindicat de Mossos d’Esquadra Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) denunciarà demà dimecres 24 d’agost davant el Síndic de Greuges que el departament d’Interior no respon els seus escrits.
Segons han informat fonts del sindicat a la nostra Redacció, de tot un seguit de 37 escrits registrats sol·licitant “multitud de temàtiques diferents”, el departament “només n’ha respost un, fent cas omís a tota la resta”. A més, assenyalen que l’únic escrit que ha estat respost, ho ha estat “perquè s’han sentit al·ludits per la ironia de l’escrit”. En aquest escrit, els membres de la USPAC feien al·lusió al que consideren “despotisme” i “maneres de fer tant poc democràtiques del departament d’Interior”.
Càrrecs
Els conjunt d’escrits que la USPAC ha adreçat al departament han estat enviats al conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, al secretari general de Departament d’Interior, Xavier Gibert, i al director general de la Policia, Manel Prat.


TAMBÉ HA SORTIT AL DIARI EL SEGRE (pàg. 12) PERÒ NO SURT EN DIGITAL