Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 11 d’agost de 2011

VISITA DEL CONSELLER PUIG A LES TERRES DE PONENT

Cartes al Director

Els Mossos i les Terres de Ponent
Josep Ramon Sanahuja (delegat de l’USPAC)

Em sobta, l’anunci del conseller Puig d’incrementar la dotació de Mossos (en pràctiques) en uns 20 o 30 agents, aquest estiu a les Terres de Ponent. Com el mateix anunci diu, és “per l’increment de feina que comporta el Baix Segre i la recollida de fruita”. Aquesta és la part proporcional que ens toca a Ponent dels nous agents que surten en pràctiques?Desgraciadament, anem molt més mancats que aquests 20 o 30, i si, el departament actua com ho ha fet els darrers anys, veurem com a l’acabar l’estiu, se’ls emporta a un altre lloc sense fer-ne cap anunci.

En la visita del conseller a Lleida, s’ha compromès a moltes coses, com: desdoblar l’ABP Pla d’Urgell, increment de la policia de proximitat i obrir l’oficina d’Aitona tot l’any, etc. (però sempre posant com a termini la legislatura de 4 anys).Malauradament les coses que impliquen seguretat als ciutadans s’han de fer amb terminis més curts i raonables.

Molt em temo, que el conseller Puig s’ha deixat portar pel poder de tot un alcalde de Barcelona i, a aquest sí, li ha cedit els Mossos que reclamava per la gran ciutat.

Des del sindicat USPAC estarem atents a tots aquests moviments i, per descomptat que, no deixarem d’exigir-li al nou conseller que compleixi amb allò que defensava el seu mateix partit, quan era a l’oposició. I alhora, el que és just i legítim per Ponent.

Aquí a Ponent, sense els Mossos que necessitem, encara entra en algun torn de servei UNA sola patrulla per tota la comarca i això no pot continuar passant 4 anys més!.

Salut i ànims!

Josep Ramon Sanahuja (delegat d'USPAC) Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya