Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 28 de desembre de 2011

Ara més que mai TOTS a una

No ens ho pagaran per plaer
No ens ho pagaran perquè volen
No ens ho pagaran perquè sí...

ENS HO PAGARAN PERQUÈ TOCA I NO SABIEN ON S'HAVIEN POSAT

Ara més que mai, demà tots a la mani

Salut i ànims!

El Govern ha firmat un crèdit amb el Sabadell per saldar el 100% de l'extra dels empleats públics

La plantilla de la Generalitat comença a percebre el 80% de la paga i rebrà la resta abans d'acabar el mes

La Conselleria d'Economia ha firmat un crèdit amb el Banc Sabadell per saldar el 100% de l'extra de Nadal dels més de 230.000 empleats públics. Des de Presidència de la Generalitat s'han realitzat al llarg de les últimes hores intenses gestions per cobrir amb un crèdit almenys la part de l'extra pendent de pagar als empleats públics (el 20% de la paga de Nadal), encara que l'objectiu últim era una línia de finançament més ampli per a altres necessitats com els pagaments a proveïdors i així tenir una cert marge financer.

Encara que s'han temptejat diverses entitats financeres, el crèdit s'ha firmat finalment amb una de sola, el Banc Sabadell, segons fonts pròximes a l'operació. La plantilla del sector públic ha començat a cobrar el 80% de l'extra, amb una setmana de retard. Després de l'obtenció d'aquest finançament extraordinari, percebran el 20% restant en les pròximes hores, segons fonts coneixedores de l'operació.

El portaveu de l'Executiu català, Francesc Homs, i el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, donaran aquesta tarda més detalls. La celeritat de la Generalitat respondria al fet que existeixen seriosos dubtes sobre la legalitat de demorar més d'un mes el pagament d'una suma sobre la qual ja s'ha practicat la retenció de l'IRPF. Quan el dia 21 els empleats públics van rebre les seves nòmines van veure amb sorpresa que al banc se'ls ingressava molt menys del que tenien previst, ja que se'ls va retenir l'IRPF del sou i de l'extra íntegra. L'enrenou va ser tan gran que el mateix president Artur Mas es va veure obligat a demanar disculpes públicament per l'“error” comès.