Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 22 de gener de 2012

comunicat al col·lectiu de Mossos


A TOT EL COL.LECTIU

Companys/es:

Davant l’immobilisme del nostre departament en les negociacions, i l’increment de les accions reivindicatives proposades pels sindicats representatius al CME, des d’USPAC us volem transmetre:

-Que donem suport a totes les accions que planteja la plataforma sindical entenent que han sortit del propi col·lectiu en les assemblees realitzades.

-Que des d’USPAC estem oberts a rebre qualsevol proposta de reivindicació i assessorar-vos al respecte, així mateix, tal com hem fet, organitzarem actes solidaris i /o reivindicatius per tal de transmetre a la societat la nostra disconformitat amb la reducció de drets laborals que ens vol imposar “el govern dels millors”.

-Que demanem al col·lectiu ens feu arribar fotos-denúncia de l’estat del material, vehicles, etc, per tal de donar-li la difusió mediàtica que es mereix.

-Que us recomanem que abans d’iniciar qualsevol acte de protesta o reivindicació, consulteu al vostre sindicat o delegat de referència perquè us doni l’assessorament adequat.

Encoratgem al col·lectiu a mantenir-se UNIT, i participar majoritàriament de tots els actes reivindicatius que s’organitzin.

MOSSOS D’ESQUADRA EN LLUITA!!

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

Apartat de Correus 13, 25080 Lleida (Catalunya)

Pàgina web: http://www.uspac.zxq.net/
Correu electrònic:
  uspac2010@gmail.com

Catalunya, 22 de gener de 2012