Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 13 de gener de 2012

Concentracions i dinars en places


Companys/es, davant l’actitud dictatorial que estem trobant per part de l’administració i amb la col·laboració d’algun ”gran jefe”, us fem les següents recomanacions:

  1. Tothom és lliure d’anar on vulgui i quan vulgui, la Constitució reconeix el dret a la reunió (màxim 20 persones) Art. 21 de la Constitució.
  2. Qui vulgui anar a dinar a una Plaça pública ho pot fer quan vulgui i perquè vulgui i sense por a què cap departament de la Generalitat li pugui dir res per això (nosaltres recomanem que vagi la gent que estigui de festa i desaconsellem que ho faci qui estigui uniformat per evitar represàlies disciplinàries) l’únic que pot fer a qui no li agradi, és donar-se cops a la paret perquè altra cosa NO podrà fer.
  3. Per descomptat que donem suport a les iniciatives que proposen els companys/es i també les dels altres sindicats, com per exemple NO DONAR CAP TELÈFON MÒBIL AL DEPARTAMENT (si actualment estem treballant sense cobertura no és problema nostre, i prou vegades ho hem demanat a l’administració que NO ha fet res per la nostra seguretat, per tant, no tan sols no donar cap telèfon sinó encara millor si sona aquest, NO agafar-lo perquè NO n’estem obligats).
  4. Totes les altres propostes que ens arriben son plenament CONSTITUCIONALS qui vulgui parlar en castellà per l’emissora ho pot fer, qui decideixi NO anar a la festa de les Esquadres també, etc. Etc. I li agradarà més o menys a l’administració però NO HI POT FER RES.
EL MILLOR DE TOT PLEGAT ÉS QUE AQUESTES INICIATIVES NO LES PROMOCIONA CAP SINDICAT, SINÓ QUÈ SON ELS MOSSOS QUI LES PENSEN I LES PORTEN A LA PRÀCTICA.

Molta salut i molts ànims a tothom!


PD: Pel que es veu s’han acabat els temps de la submissió i de les pors, la gent ja té una edat i fa temps que s’afaita.