Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de gener de 2012

el dispositiu del Manel Prat

Fixeus el comentari que li han posat sobre el dispositiu (em dóna la sensació que hi ha gent que entén més de policia a la ciutadania, que a dins del departament d'Interior)

Salut i ànims!

http://www.naciodigital.cat/noticia/39095/cap/agent/excedir/contra/indignats/segons/mossos

Dispositiu que va posar en perill els agents de policia
RN00, 25/01/2012 a les 19:23
Manel Prat va fer un operatiu lamentable i que de bon principi es veia que es veuria superat. En aquest vídeo es veu com uns 500 indignats avancen cap a Ronda Sant Pere on estaven unes 40 furgones de la brigada mòbil i nomes un parell de fileres de 50 agents cadascuna. Si els indignats trenquen la línia, podien haver pres el control de les escopetes Franchi i altre armament que es guarda a les furgonetes i llavors si que hagués passat quelcom molt greu. Només l'acció de fer baixar l'helicòpter a una alçada del terra mai vista en una operació policial d'aquesta mena, pel factor intimidador, ho va impedir:
http://www.youtube.com/watch?v=sVhw5zDjMAY

Es va posar en risc la seguretat de molta gent que no tenia res a veure amb allò al bell mig del centre de Barcelona, es va posar en risc els agents que van actuar, es va ordenar carregar quan no hi havia motius per fer-ho ja que la plaça es podia haver netejat amb una bona mediació entre la DGP i els indignats. S'haguessin evitat 50 mossos ferits i 70 persones ferides.
Posar algú que no té cap coneixement en seguretat pública a dirigir els mossos és una temeritat i porta tots aquests problemes. Mentrestant el conseller Puig deuria estar menjant-se un bon llobarro...
I deien del Saura aquests de CiU... En fi...