Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 13 de gener de 2012

ÈXIT A LLEIDA

Companys i companyes èxit absolut a Lleida, sens dubte on ha anat millor de tot Catalunya, però això creixerà i anirà a més a tot arreu.

No ens ha citat ningú, ha estat de boca a boca i SMS que tots han fet cap allí, per posar-vos un exemple casualment jo estava en aquells moments comprant al Carrefour de Lleida i per això m’hi he arribat.

Uns quants més de 120, en cap moment he vist grups de més de 20 persones, n’hi havia de 15, de 18 fins i tot algun de 13-14

L’ambient boníssim, bon rotllo i ben avinguts, s’ha entrat a la recepció de comissaria i hem passat allí una estona per no tenir tant fred (al carrer era de por el fred que feia).

El cap de l’ABP ens ha demanat no entorpir el normal funcionament de la comissaria i així s’ha fet (en cap moment ningú volia dificultar la tasca dels que estaven treballant ja que són companys/es nostres).

Tv3, diari Segre i tvLleida s’han fet ressò de la notícia i els hem explicat els motius pels quals estàvem allí.

Els compis de trànsit m’han demanat que publiqui al blog que demà NO portaran el polo com a uniformitat.

La propera potser en tendes de campanya al terreny que hi ha just davant de la comissaria.

RECORDEU L’ASSOCIACIÓ EN DEFENSA DE LA POLICIA CATALA QUE US VAM DIR QUE LA RECOLZARIEM EN TOT EL QUE PUGUEM?

S’HAN PRESENTAT A L’ABP GIRONA A PORTAR ENTREPANS I BEGUDES A TOTS ELS CONCENTRATS, I M’HAN COMUNICAT QUE ANIRAN ON FACI FALTA A PORTAR PROVISIONS PELS MOSSOS. QUAN TORNEMA LLEIDA?

Salut i que no s’aturi això que ha començat

PD: Només una nota negativa amb algú que es volia apropiar de la iniciativa que repetim NO ÉS DE NINGÚ, han estat els Mossos i qui ho han iniciat i qui ho han dut a terme, a veure si s’assabenten d’una vegada i es posen a treballar per tothom!