Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 4 de gener de 2012

Felicitats diari E-Notícies

Felicitats per publicar una notícia per a que els caigui la cara de vergonya a certs polítics que apliquen retallades a només alguns llocs

NOMÉS FALTA COPA I PURO

http://societat.e-noticies.cat/marisc-a-les-presons-60397.html

Marisc a les presons
Escamarlans, gambes o salpicó de marisc, als menús de les festes de Nadal
Una imatge del menú nadalenc a la presó de Girona
Una imatge del menú nadalenc a la presó de Girona
Els internes de les presons catalanes han gaudit de fins a vuit menús especials per celebrar les diferents festes de Nadal. Aquest ha estat el cas dels reclusos de la presó de Girona, que han vist com es feien menjars especials per la nit de Nadal, el dia 25 de desembre, per Sant Esteve, la nit de cap d'any i l'1 de gener.
La nit de Nadal, els interns van sopar rap a la marinera amb gambes, rodó de vedella amb bolets i planxa de tiramisú, torrons i polvorons. El menú de Nadal va ser: graellada de peix i marisc, pollastre amb escamarlans i pastís de formatge, torrons i polvorons. Per la nit, van sopar crema de marisc, ànec a la taronja i pijama, torrons i polvorons.
Per la seva banda, per Sant Esteve els van servir escudella nadalenca amb galets, carn d'olla i copa gelada de xocolata i torró, torrons i polvorons. Al vespre, remenat d'ajetes i gambes, lluç al vapor amb verdures i crema catalana.
El sopar de cap d'any a la presó de Girona estava composat per suquet de peix, espatlla de xai rostit, tronc de Sant Silvestre, raïm de la sort, torrons i polvorons. L'1 de gener el menú del migdia era: entrants Costa Brava, pollastre farcit amb pinyons i panses, pinya natural, torrons i polvorons. Per la nit van prendre salpicó de marisc, graellada de carn i copa gelada de cafè. Tots els menús han estat acompanyats de refrescos, aigua mineral i cafè.