Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 23 de gener de 2012

Japó: El Jimmy Jump salta al camp per la policia catalana


L' Associació dels Amics dels Mossos d' Esquadra i Policia Local Catalana adverteix
1) que està disposada a tot x solucionar la presa de pèl que significa dir q no hi han diners
2) q per fer-ho emprarà sistemes no coneguts o no utilitzats fins ara per solucionar-los. Aquell històric dia 18 de Desembre de 2011 ens vam desplaçar fins al Japò per internacionalitazar el problema de la policia catalana. L' idea, en Jimmy Jump que des de li vam explicar el que patien els policies catalans i els drets humans universals que es vulneraven tant a policies com a ciutadans es va solidaritzar amb nosaltres, signant en la recollida per els 3 punts de l' associació i desplaçant-se al Japò amb nosaltres.


Aquests 3 amables recepcionistes japonesos van tenir la gentilesa d ajudar-nos a traduïr les instruccions (q estaven en japonès) d' una micro càmera que portava agafada al cap i amagada per una gorra.


Aqui primer plànol d' en Jimmy Jump apunt de saltar i internacionalitzar al Japò i al món sencer el que cony està passant a Catalunya amb la Policia. Fixeu-vos amb la gorra com li surt per sobre bastant, doncs és pq porta la càmera a sota. També porta una cinta de KAMIKAZE autèntica, doncs el salt és d' autèntic suicida i sino mireu la quantitat de valles que ha de saltar i tot per denunciar públicament el que passa aqui a Catalunya