Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de gener de 2012

Radio 1au Lleida 26-01-2012

En declaracions avui a Radio Ua1 Lleida
http://ua1.cat/?a=2dnkb7ZlXid

Els Mossos fan una nova protesta solidària recollint 200 kilos d'aliments
El col·lectiu continua les seves manifestacions per mostrar el rebuig a les retallades salarials
Nova protesta avui dels Mossos d’Esquadra que portaran aquesta tarda uns 200 quilos de productes de llarga durada al Banc d’Aliments de Lleida.
Està previst que entre 150 i 200 agents de la policia catalana participin en aquesta nova acció, que reunirà una convocatòria similar a l’acollida de la donació massiva de sang de la setmana passada. El vicepresident del sindicat USPAC, Josep Ramon Sanahuja, ha qualificat de lamentables les declaracions fetes ahir pel conseller d’Interior, Felip Puig a Lleida, quan es va mostrar respectuós davant les iniciatives d’implantar la figura del sereno a la localitat de l’Albi.
El col·lectiu continua les seves manifestacions per mostrar el rebuig a les retallades salarials que planteja el Govern català. Una situació econòmica a la que se suma la falta d’un 30 per cent d’efectius a la província de Lleida. Ara per ara, treballen uns 900 agents i per tal de cobrir el territori en caldrien uns 1.200, segons Sanahuja.
La intenció és portar a terme, un cop per setmana, accions que al mateix temps siguin reivindicatives de la situació dels Mossos, però contributives amb els sectors socials més vulnerables.