Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 13 de gener de 2012

Resposta al conseller


RESPOSTA AL SEU ESCRIT SOBRE ELS GUANTS DE TREBALL

Conseller, mitjançant el present li volem traslladar la següent qüestió:

Hem rebut amb certa tristor i desengany, la resposta que ens envien des de la secretaria general del departament d’Interior (registre sortida 21/12/2011).

Poc ens importen les comissions de treball que té establertes el departament, i encara més, atenent a que està demostrat que en aquestes comissions no hi ha voluntat d’avançar en cap  assumpte, i molt menys, donar resposta o solució a les necessitats del col·lectius dels Mossos. Per tant, no ens demani que ens adrecem allí, perquè no ho farem pas.

Des del sindicat USPAC, li continuarem adreçant tots els escrits a vostè com a màxim responsable de la conselleria que dirigeix, i en qualsevol cas, faci el que cregui convenient com ens té acostumats.

Així mateix, d’acord amb la Llei orgànica 4/2001, de 12 de novembre, reguladora del Dret de Petició i el Decret 21/2003, de 21 de gener, pel qual s’estableix el procediment per fer efectiu el dret de petició davant les Administracions públiques, li hem de dir que des del Departament d’Interior s’està vulnerant reiteradament aquestes normes, ja que, ni una sola ocasió han acusat rebuda del escrits registrats tal i com marquen aquestes normes també d’obligat compliment pel Departament, tal i com ho indica el Síndic de Greuges en la seva resolució de data 10-11-2011 i que va trametre al departament.

Per últim, li recordem que té multitud d’escrits per donar-nos resposta.

Tot esperant rebre notícies seves (i el corresponent acusament de rebuda), restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.


Josep Ramon Sanahuja (Vicepresident d’USPAC) Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

Apartat de Correus 13, 25080 Lleida (Catalunya)

Pàgina web: http://www.uspac.zxq.net/
Correu electrònic:
  uspac2010@gmail.com

Catalunya, 12 de gener de 2012A/ FELIP PUIG I GODÉS, CONSELLER D’INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA