Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 30 de gener de 2012

USPAC DEMANA EL PRONUNCIAMENT DEL SINDICAT D'INSPECTORS I INTENDENTS

“Tal i com ens heu demanats alguns companys, i la mateixa direcció d’USPAC ha valorat, avui hem enviat una petició als representants dels inspectors i intendents del CME mitjantçant email. Després hem vist un comunicat al respecte sobre el seu posicionament (tot i que és de data 25 de gener no estava publicat a la web)

És aquest; http://www.sicme.cat/?p=1119

Salut i ànims!


EL NOSTRE EMAIL ÉS AQUEST:

POSICIONAMENT DEL SINDICAT SICME

Bon dia! Des del sindicat de Mossos USPAC us volem trametre una pregunta que es fan molts companys/es d’arreu del territori.

Fa uns mesos que estem en lluita, s’han realitzat diferents accions de protesta, per manifestar el rebuig a les retallades IMPOSADES pel departament d’Interior, però no sabem quina opinió en té el sindicat que representa als Inspectors i Intendents del cos dels Mossos d’Esquadra.

Entenem, que esteu entre mig dels Mossos i el departament, però ens agradaria saber si doneu suport a mesures de protesta i si doneu suport a les accions que proposa la plataforma intersindical.

Heu d’entendre que, a cada comissaria on es fan accions de protesta, hi ha Inspectors o Intendents als que representeu i ells no poden ser una part invisible d’aquest conflicte.

Salutacions!

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

Apartat de Correus 13, 25080 Lleida (Catalunya)

Pàgina web: http://www.uspac.zxq.net/
Correu electrònic:
  uspac2010@gmail.com

Catalunya, 30 de gener de 2012