Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 10 de gener de 2012

USPAC RESPON ALS EFECTIUS DE TÀRREGA I PONENT

PUBLICAT AVUI MATEIX
BONDIA.CAT
10-01-12

El departament d’Interior continua mentint a tort i a dret

Ara veig que en aquest cas, li ha tocat el torn a l’alcaldessa de Tàrrega.

Després d’un seguit de fets, on ha quedat novament palès la manca d’efectius a Tàrrega, el departament d’Interior es reinventa. Ara el nou mètode, és fer creure als alcaldes (encara que siguin del seu partit) que els companys de trànsit Ponts, que baixaran properament a Tàrrega, faran tasques de seguretat CiUtadana. Alcaldessa, li han venut un producte que no existeix. Prou feina tindran els companys en cobrir des de Tàrrega fins al sector de Ponts (per una decisió política i no professional). A més, ells són especialistes en trànsit i en aquest cos, cadascú fa la feina que li pertoca.

Tampoc les ARRO (antidisturbis) que no les tindrà aquí cada cap de setmana, per la mateixa mancança d’efectius que tenen ells i també a Lleida. Comprovi-ho, surti d’aquí a 4 setmanes una nit de divendres a les 4 del matí i vegi-ho per vostè mateixa.

Alcaldessa, no esperi que li enviïn més efectius, NO HO FARAN, l’orgull que tenen en no donar el braç a tòrcer, no els permet veure més enllà.

Li ho dic en coneixement de causa, fa més de 5 anys que demano aquests efectius. En tot cas, faci-ho a l’inrevés, provi de dir-los que tenim un excedent d’efectius, i que se’n empotin una vintena a veure si dient-los les coses a l’inrevés fan cas (ep! No ho faci pas, no sigui que per aquest cop l’escoltin).

Salutacions!

Josep Ramon Sanahuja (delegat del sindicat dels Mossos USPAC)

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya