Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 10 de febrer de 2012

Cessaments en comandaments dels Mossos???

Ai ai ai que a Catalunya també ens sortirà algun Camps, Costa i Rita??? Bé, de fet, ja tenim Millets i Montulls

09/02/2012
Sense títol
La llista del jutge Aguirre
L’instructor del 'cas Macedònia' sobre corrupció policial ha elaborat una llarga i detallada relació de comandaments dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional que suposadament han acceptat rellotges de luxe de part del confident Manuel Gutiérrez Carbajo. Amb relació a aquest cas, el jutge Aguirre va ordenar ahir l’escorcoll de la joiera Rabat del passeig de Gràcia de Barcelona
El titular del Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, disposa d’una llarga llista en la qual es detalla els obsequis, sobretot rellotges de luxe, que van rebre diversos comandaments dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional de part del conegut confident i presumpte narcotraficant Manuel Gutiérrez Carbajo [a la imatge], segons informen fonts coneixedores d’aquest cas de corrupció policial. En relació a aquest afer, conegut com cas Macedònia, el jutge Aguirre va ordenar ahir un escorcoll a una de les joieries de la cadena Rabat, situada al passeig de Gràcia de Barcelona, en la qual Gutiérrez Carbajo es va gastar prop de 420.000 euros en articles de luxe.

L’escorcoll s’ha produït després que el jutge cités a declarar el propietari de la joieria, Esteve Rabat, i en dates recents a un dels seus empleats. Les fonts consultades asseguren que el jutge Aguirre ha rebut s pressions per forçar-lo a abandonar aquest cas sobre corrupció policial, que suposarà una sotragada en diversos cossos, sobretot en els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil, quan es conegui la identitat dels receptors dels obsequis del presumpte narcotraficant. Aquestes fonts asseguren que “la llista” del jutge Aguirre és demolidora i auguren diversos cessaments de comandaments de la Policia catalana quan surti a la llum pública.