Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 6 de febrer de 2012

Les retallades a TV3 i la Terribas

Voleu guanyar 125 € amb 1 hora? potser 1 h i quart?
I fins ara en guanyaven 250 €
LA CRISI ÉS MOLT FORTA!!!
http://comunicacio.e-noticies.cat/tv3-retalla-el-sou-dels-tertulians-un-50-61418.html
TV3 retalla el sou dels tertulians un 50%
Ara cobraran només 125 euros per tertúlia
TV3 ha retallat el sou dels tertulians un 50%, segons ha revelat el periodista Joan Carles Girauta durant la tertúlia d'El matí de Catalunya Ràdio, on també ha demanat la dimissió de la directora de TV3, Mònica Terribas, i l'ha instat a fer públic el seu salari. El preu queda fixat ara en 125 euros.
Després que una oient l'ha acusat d'actitud "denigrant", "barroer", "a l'alçada del betum" per anunciar que deixava la cadena, Girauta s'ha queixat, en antena, que "m'ha insultat" i ha explicat que "TV3 va trucar a tots els col·laboradors dels programes i van dir que 'a partir de demà cobrareu la meitat'". "Home... un 50% és molt", ha afegit.
Girauta, que ha anunciat que "no aniré més" a TV3, creu que "s'ha de fer públic el salari de la senyora Terribas, que no és públic i m'interessa saber quin és. És de justícia que tothom sàpiga quant cobra".
En aquest sentit, ha demanat "la dimissió de la senyora Terribas perquè em sembla lamentable tot el que està fent recentment. Des d'oposar-se a les retallades de TV3 fins a amagar el seu sou".
Per últim, ha apuntat que "em consta que a gent que treballà allà -TV3- tampoc no els sembla bé -que s'hagi retallat el sou dels tertulians- perquè perden col·laboradors".