Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 25 d’abril de 2012

http://intocabledigital.cat/24/pagesos-que-hauran-de-patrullar-de-nit/


Pagesos que hauran de patrullar de nit


abril 24, 2012

Josep Ramon Sanahuja

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

A les nits, i de ben segur, aviat tot el dia. Pagesos i ciutadans d’arreu de Catalunya, cal que sabeu que un cop més, estan buidant de Mossos les comarques i els estan portant a Barcelona.

La por d’un Govern, (el dels pitjors) de fer un nou ridícul en la cimera del proper mes de maig, fa què, mentre als pagesos els toca vigilar les seves terres i propietats, als Mossos se’ls emporten a Barcelona.

Pagesos d’Alcarràs, Almacelles i demés indrets, us estant fent funcions que no us pertoquen, i s’estan aprofitant del vostre esforç.

Sovint s’al·lega manca d’efectius, la tenim, i és agreujada, però aquestes mesures encara agreugen més les mancances i ens fan més vulnerables davant la delinqüència

Ja és prou patètica, la gestió d’aquesta conselleria d’Interior fins ara, com per veure aquestes accions que, demostren per un costat que no saben per on caminen, i per l’altre que han posat al capdavant de la conselleria i la direcció, a gent sense cap mena de coneixements en matèria de gestió policial.

Salutacions!