Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 1 d’agost de 2012

ACLARIMENTS SOBRE L’ASSEGURANÇA

Degut a la multitud de consultes rebudes, fem aquest aclariment al respecte.

Primer, a dia d’avui encara NO ens descompten els 20 primers dies de baixa degut a què Funció Pública es va pronunciar la setmana passada al respecte, i esperen a prendre una nova decisió a l’octubre (així, ara per ara,  ens apliquen el descompte del 25% a partir del 91 è dia de baixa).

Sobre l’assegurança que USPAC hem negociat i hem ofert a tothom.


Què vol dir “baremada”? Doncs que per cada baixa que entri coberta, et paguen una quantitat fixa dels dies que marqui aquella baixa concreta (exemple 30 dies).

Què vol dir “franquícia de 7 dies”? Doncs que els 7 primers dies no es cobres i en el cas anterior cobraries 30 – 7 = 23 dies (i 23 dies X 20€ dia = 460 €).

Es pot contractar en franquícia de menys dies? Hem demanat més pressupostos, fins i tot algun que cobreixi des del primer dia, però per descomptat una assegurança així valdrà molt més, sobre uns 300-400€ any i res té a veure amb els 30 € any d’aquesta que hem negociat

Es poden contractar altres assegurances paral·leles? Per descomptat que si, hi ha companys que ja han contractat aquesta més la de DKV que també vam oferir al blog.
 
Dades de contacte del corredor

Pere pere@ferrerojeda.com i també Sílvia scontreras@ferrerojeda.com Telèfon 93 4445489

Us adjuntem a tots els contactes, un nou model que han fet de la sol·licitud per demanar-la, i les cobertures exactes amb l’annexe baremat de les cobertures.

Salut i ànims!

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya