Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 21 d’agost de 2012

Això és treballar en condicions ?


NOTA DE PREMSA

Des de la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC), denunciem els següents fets:

No entenem si són novament les retallades, que ara ens treuen la llum de les comissaries. Com poden entendre, això fa minvar una vegada més la nostra seguretat i la de la dels ciutadans que poden estar a l’interior posant una denuncia.

Així mateix, els companys i companyes ens denuncien que no treballen en cotxes en garanties, sinó amb “tractors” pel mal estat en què es troben aquests. A títol d’exemple ens diuen el següent:


·        Vehicle en que NO funciona el cinturó de seguretat del conductor (molt greu).

·        Vehicle amb l’emissora espatllada on no es  pot comunicar.

·        Pobles on NO hi ha cobertura de l’emissora i per tant, novament en perill la nostra seguretat i la dels ciutadans (denúncia història que hem fet anys enrere i no s’ha arreglat mai).


SIMPLEMENT, PENÓS I PROPI D’UN PAÍS TERCERMUNDISTE.

Entendran què, per la pròpia seguretat no doni les matrícules dels vehicles que tenen aquests defectes , ni de la comissaria on passa això de la il·luminació, ja que en cas que ho fes estaríem col·laborant amb aquesta manca de seguretat.


Novament es pot observar l’estat deplorable que comencen a tenir les instal·lacions i els recursos (vehicles) que utilitzem, i que posa de manifest què, entre les prioritats d’aquest Govern NO es troba la seguretat pública.


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 13, 25080 Lleida (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.cat/

Catalunya, 21 d’agost de 2012