Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 26 d’agost de 2012

Ajudem a uns avis OBLIDATS per la Generalitat de Catalunya

Aquesta setmana "la Genialitat de Catalunya" a sorprès a tothom amb aquesta notícia

La Generalitat li retira la pensió a una anciana per estar ingressada a l'hospital després de patir un ictus

Davant aquest greu fet, la plataforma policies indignats, han iniciat una campanya per recollir 208 € i lliurar-los a aquests pobres avis.

A L’USPAC NO ENS PODIEM QUEDAR IMPASSIBLES DAVANT D’AQUEST GREU FET DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, I LA DIRECCIÓ HEM DECIDIT COL·LABORAR AMB 100€ EN AQUEST AJUT, AIXÍ MATEIX, HO FEM DEMANANT EL PERMÍS ALS AFILIATS COM A AUTÈNTICS PROPIETARIS DEL SINDICAT, I ASSUMINT QUE SI EL RESULTAT SORTÍS NEGATIU ASSUMIREM DE LES BUTXAQUES DELS MEMBRES DE LA DIRECCIÓ DEL SINDICAT AQUESTS 100€.

Els afiliats a l’USPAC podeu dir la vostra a la nostra web: http://www.uspac.cat/noticia/accio-solidaria-policies-indignats-consulta-afiliats o enviant-nos un email a uspac@uspac.cat


FELICITEM ALS “POLICIES INDIGNATS” PER AQUESTA GRAN CAUSA

I, LAMENTEM LES MANERES DE FER D’AQUESTA GENERALITAT DE CATALUNYA, BEN ALLUNYADA DELS CIUTADANS I ELS SEUS PROBLEMES

Salut i ànims!

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya


NOTÍCIA COMPLERTA

La Generalitat de Catalunya ha retirat la pensió de 104 euros a una anciana, el marit només cobra 570 euros de pensió. Tots dos, que han preferit no revelar la seva identitat, han de fer front a un lloguer de 215 euros més la resta de despeses.

La justificació de l'Executiu dirigit per Arthur Mas és que el dia de Nadal, la dona va patir un ictus i la van haver d'ingressar a l'Hospital del Mar. Pel que consideren que el "residir" en un centre sociosanitari on, entre d'altres coses, està fent rehabilitació, ja no té dret a percebre els 100 euros mensuals. A més, la Generalitat exigeix ​​al matrimoni que torni els 208 euros corresponents a les pagues de juny i juliol. El que més mal fa al marit és que per culpa d'això hagi de privar a la seva dona de petites il · lusions.

Segons explica el seu marit, "ella plora cada dia des que va saber que li treien la seva pensió". Ell no vol que la seva dona s'adoni de les penúries econòmiques que està passant i, per això, aquest home, operat dues vegades de càncer, només fa un àpat al dia. Tan ofegats estan que l'home assegura de pagar factures de la llum, gas, telèfon o fins i tot, comprar xampú per a la seva dona acaba resultant complicat. Malauradament, el cas de Maria no és ni una excepció ni fruit d'un error administratiu. El Govern català s'empara en una llei de 2006 aprovada pel tripartit segons la qual una persona que viu en un centre sanitari o una residència, sempre que siguin públics, no té dret a cobrar una pensió no contributiva. Seu únic i vergonyós argument és que aquests centres ja els donen de menjar i tenen cura d'ells.

Per això, el conseller de Benestar Social, Josep Lluís Cleries, diu que "no poden fer res més i que es limiten a fer complir la llei". El conseller assegura que si no ho fessin així, el Tribunal de Comptes dels investigaria per malbaratar diners públics. Aliens a les lleis i als discursos, aquest matrimoni haurà de fer l'impossible, primer per aconseguir viure sense aquests 104 euros mensuals i, en segon terme, per trobar la manera de retornar els 208 euros que li reclama la Generalitat.