Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 3 d’agost de 2012

Al secretari General del Departament d'Interior

Si algú no té vergonya, que la comenci a buscar, perquè anem de cara a uns temps en què la vergonya és necessària per viure en dignitat.


Salut i ànims!


CONSIDERACIONS DEL SEU ESCRIT

Senyor, mitjançant el present li dono resposta al seu escrit de data 1 de juny de 2012, registre sortida 0260S/15338/2012 i data sortida 4-06-2012.

En primer lloc, això de que aquesta conselleria dóna resposta als escrits que presentem, suposem que es refereix a partir de les dues resolucions del Síndic de Greuges de Catalunya, perquè abans no en rebíem cap.

En segon lloc, si sobre “l’afegitó” en què acabàvem (i vegi que ho poso en passat) els nostres escrits, és aquell que deia “Tot esperant rebre notícies seves (això és esperar molt de vostè i de la conselleriacal que sàpiga o s’adoni, que el motiu era justament pel que li apunto en el primer punt, vostès NO responien els escrits del sindicat USPAC o en tot cas, els devien arxivar en algun lloc equivocat.

Si l’afegitó, és l’altre que vam posar en color vermell en alguna ocasió “RESPECTI ELS MOSSOS, SI VOL QUE ELS MOSSOS EL RESPECTIN” també s’hauria d’adonar que, respectar-nos pròpiament dit, NO ho han fet ni als Mossos ni al sindicat USPAC, per tant, ens reiterem al mateix punt anterior.

En tercer lloc, sobre que “discrepem de les valoracions, o què no son del nostre agrat” home, ni del nostre ni de ningú, vostès utilitzen l’excusa (mai millor dit, EXCUSA) de no ser representatius, per no accedir a cap demanda que hem fet des del sindicat (i quan dic cap és cap, ni tan sols les que tenen cost econòmic 0, o les que suposen estalvi econòmic pel departament). Per tant, sobren comentaris.

En quart lloc, la representativitat, en el cos dels Mossos d’Esquadra SI ÉS QUELCOM PATÈTIC I LAMENTABLE, perquè així ho han convertit vostès, en un circ mediàtic en que qui té més diners per fer regals guanya unes eleccions. Imaginis per un segon, si amb la profunda crisi que tenim i estem vivint a Catalunya, a les properes eleccions a la Generalitat el partit que governa Espanya, i que rep molta més subvenció que el seu partit a la Generalitat, es gasta aquests diners en regals pels votants (i arrodoneixo l’argument en què, de moment el procés electoral està en mans dels jutjats que ho estan investigant, per tant, “presumptament” quelcom irregular deu haver per que hagi una investigació oberta pel mig).

En cinquè lloc, només he parlat amb vostè, una sola vegada en persona i això em fa pensar que es va comprometre amb mi a donar-me una resposta sobre uns “presumptes” maltractaments a uns Mossos de trànsit que li vaig denunciar verbalment, i què, a dia d’avui, 1 any després no ho ha fet (curiós que el mateix dia, li vaig dir que el director de la policia va fer el mateix, comprometre’s a donar una resposta i no haver-ho fet tampoc).

En sisè lloc, darrerament en els escrits que se’ns envia des del departament, (perquè ara si se’ns respon) se’ns convida a fer les demandes al departament a través dels altres sindicats representatius. A això, li hem de dir que per suposat no ho farem i ja que no ens donen solució coherent i segueixen obviant tota reivindicació com si no ho escoltessin, nosaltres seguirem denunciant tot el que ens arriba mitjançant la premsa per destapar aquestes vergonyes del dia a dia de la nostra policia. Si vostès volen continuar pel mateix camí, endavant, seguim també tots per igual.

Per concloure, si que m’he de preocupar i témer, en el punt em diu que no ho faci, sobre el pagament del FAS, perquè la comissió ja va aprovar la resolució definitiva fa temps i no s’ha fet efectiu el pagament.

El convido a fer una reflexió de tot plegat, i analitzar a fons les paraules que li transmeto pel bé del cos de la Policia de la Generalitat de Catalunya.

Tot esperant rebre notícies seves, restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.Josep Ramon Sanahuja (Vicepresident d’USPAC) Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

Apartat de Correus 13, 25080 Lleida (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac@uspac.cat

Catalunya, 6 d’agost de 2012A/ XAVIER GIBERT, SECRETARI GENERAL DEL DEP. D’INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA