Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 16 d’agost de 2012

Armilles caducades i manca de concurs general

Els Mossos denuncien l’ús d’armilles antibales caducades
agost 16, 2012
http://intocabledigital.cat/16/els-mossos-denuncien-lus-darmilles-antibales-caducades/


El Mossos d’Esquadra, per mitjà de l’USPAC (Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya), han volgut denunciar a Intocable Digital “la mala praxis que alhora ja s’ha tornat en habitual en el cos dels Mossos d’Esquadra”
El sindicat es queixa de l’equipació d’armilles antibala, que porten els furgons encarregats en primer moment de l’ordre públic al territori, on es pot comprovar com estan caducades des de l’abril de 2012, el que suposa que si un policia prengués mal el fabricant no se’n pot fer responsable.

La policia de Catalunya alerta que els Mossos semblen “condemnats a la provisionalitat i precarietat laboral”. El mateix sindicat ens ha fet arribar una nota on denuncia de la manera següent el procediment del departament del conseller Felip Puig.

Els sistema que empra el departament d’Interior consisteix a treure una sola plaça en un territori concret (posem tot ponent) i acte seguit treu un oferiment provisional de moltes més places. Amb això obté un nombre de Mossos que en el moment que no facin el que se’ls demani els pot fer fora d’avui per demà de la plaça que ocupen, i on no s’ha respectat el principi d’igualtat, mèrit i capacitat per proveir les places.
Semblant al que està fent el conseller Puig a tots els Mossos destinats fora de casa seva, on se’ls fa estar anys i panys “desterrats” mentre no treu un concurs per apropar-se al seu domicili (i aquest any 2012 no ha tret concurs única i exclusivament perquè els sindicats no han signat l’acord que pretenia imposar el conseller) i com a càstig eternitza aquest “desterrament” lluny de casa de molts Mossos condemnats a passar moltes hores a la carretera anant i venint de llargues jornades laborals