Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 26 de setembre de 2012

De trànist Ponts a Tàrrega el proper 15 d'octubre


REUNIÓ A BALAGUER SOBRE L’IMMINENT CANVI DE TRÀNSIT PONTS A TÀRREGA

Companys/es, ahir dia 25 ens vam reunir a Balaguer amb el comissari Esquius, El Cap de la Divisió de trànsit, i altres comandaments de Ponent:

Hem preguntat sobre les inquietuds que ens havíeu traslladat aquests dies i aquestes son les respostes:

·        El dia 15 d’octubre es farà efectiu el canvi de sector.

·        El pla de patrullatge consistirà: Es prioritzarà el sector de Tàrrega, després s’intentarà que sempre hi hagi una patrulla entre Agramunt, Ponts i Artesa.

·        El Sergent Joan Martínez continuarà com a cap del sector, provisionalment, a l’espera que en poc temps el Sergent Jordi Martínez passi a ser el cap d’aquest sector.

·        Els companys formats com a “Vectors” hauran d’esperar a la modificació de la RLT, en la qual es creïn més places a Lleida (està demanat).

·        Menjador de Tàrrega, s’ha instal·lat una nova taula per a donar solució a la cabuda. Des d’USPAC creiem que serà INSUFICIENT (Per la capacitat del menjador i no tant per la manca de taules).

·        S’ha preguntat pel Q5, però es neguen a posar-lo. Davant aquesta negativa s’ha argumentat de fer l’actual Q10 però amb certes modificacions, ja que ara amb més efectius pot ser més flexible. Sobretot s’ha insistit a la setmana on hi ha el Reforç 3 (R3), s’ha demanat que aquest reforç que sempre és de 4-5 dies agafant el cap de setmana , QUE ARA HO PLANIFIQUIN DE DILLUNS A DIVENDRES amb torn de matins o tarda, d’aquesta manera els agents podrien concebre una millor vida amb les seves famílies.


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 9222, 08080 Barcelona (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat

Catalunya, 26 de setembre de 2012