Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 2 d’octubre de 2012

Cacera de bruixes contra el sindicat USPAC

Companys/es, el departament d’Interior ha decidit anar a la caça del sindicat USPAC. No els sembla bé, que els estem destapant les vergonyes, i han iniciat una persecució sense precedents contra el sindicat.


Per això han obert expedient al nostre Vicepresident J.R. Sanahuja per intentar aturar-nos (cosa que us anunciem que NO aconseguiran).

Atenció amb els motius de l’expedient:

Motiu: Dubtar de la veracitat de la informació que trametia a l'opinió pública el Departament d'Interior i qüestionar algunes de les decisions que sobre el funcionament intern del Cos, havia adoptat el Departament.


Adoneu-vos de la gravetat dels fets: DUBTAR I QÜESTIONAR


En una democràcia, tothom té dret a opinar, i exercir el dret a la llibertat d’expressió en la manera que ho consideri. Per aquest motiu, pensem que aquests fets son MOLT GREUS i pertanyen a èpoques passades que res tenen a veure amb la democràcia actual.


A més, un delegat sindical, parla en nom d’un sindicat i no en nom propi, i és per això que encara són més greus aquests fets.


Des d’USPAC, creiem que això és una persecució sindical a tots els efectes, i per això, els nostres serveis jurídics iniciaran les accions oportunes per a fer rectificar aquest greuge monumental.


EN LES VOSTRES MANS ESTÀ QUE NO ENS CALLIN 

MOSSOS EN LLUITA! 

LA POLICIA DEL POBLE, I PEL POBLE DE CATALUNYA

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya