Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 19 d’octubre de 2012

Debat.cat19/10/2010
Carta Lector

Els Mossos responen al conseller Puig

 Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

Conseller Puig, des del sindicat USPAC (vagi per endavant que parlem en nom d’un sindicat, per a què no puguin perseguir cap dirigent per signar-ho), ens sobta aquesta demanda que fa sobre que els Mossos hem d’ajudar en l’autodeterminació del País.

És a dir, vostè, que no ens ha dotat ni amb els mínims mitjans de seguretat (tot i que, estant a l’oposició, ho criticaven de l’anterior Govern), vol que l’ajudem ara? Vostè, que ens ha retallat el que no està escrit, demana ara l’ajuda dels Mossos?

Si hi ha una situació de conflicte territorial, defensarem la població catalana, que és la nostra feina, serem al costat del poble tal com pertoca i és la nostra obligació, però no ens demani que ens posicionem políticament perquè dins del cos hi ha tants posicionaments diferents com persones hi som.

Deixem que la policia faci la seva feina, deixem que siguin part de la societat de la qual en formen part, deixem-los treballar sense polititzar-los, i sobretot, donem-los els recursos i les eines per treballar en condicions òptimes.

La utilització de la policia en aquest País, ja és un fet massa normal, però ens continua sobtant amb la barra amb què es fa tot sovint.

Quan vagi vostè a fer front als tancs de l’exèrcit (perquè entenem que anirà al davant nostre, oi?) miri darrere seu, perquè potser estarà sol i no l’acompanyarem els Mossos.

LA POLICIA DEL POBLE, I PEL POBLE DE CATALUNYA