Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 19 d’octubre de 2012

Diari del Maresme


http://diarimaresme.com/2012/els-mossos-de-la-uspac-responen-al-conseller-puig/
19 d'oct de 2012
Els Mossos d’USPAC responen al conseller Puig

Conseller Puig, des del sindicat USPAC (vagi per endavant que parlem en nom d’un sindicat, per a què no puguin perseguir cap dirigent per signar-ho), ens sobta aquesta demanda que fa sobre que els Mossos hem d’ajudar en l’autodeterminació del País.
És a dir, vostè que no ens ha dotat ni amb els mínims mitjans de seguretat, (tot i que estant a l’oposició ho criticaven de l’anterior Govern) vol que l’ajudem ara? Vostè que ens ha retallat el que no està escrit, demana ara l’ajuda dels Mossos?
Si hi ha una situació de conflicte territorial, defensarem a la població catalana que és la nostra feina, serem al costat del poble tal com pertoca i és la nostra obligació, però no ens demani que ens posicionem políticament perquè dins del cos hi ha tants posicionaments diferents com persones hi som.
Deixem que la policia faci la seva feina, deixem que siguin part de la societat de la qual en formen part, deixem-los treballar sense polititzar-los, i sobretot, donem-los els recursos i les eines per treballar en condicions òptimes.
La utilització de la policia en aquest País, ja és un fet massa normal, però ens continua sobtant amb la barra amb la que es fa tot sovint.
Quan vagi vostè a fer front als tancs de l’exèrcit (perquè entenc que anirà al davant nostre oi?) miri darrere seu perquè potser estarà sol i no l’acompanyarem els Mossos.
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC)