Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 11 d’octubre de 2012

Policia Nacional, Guàrdia Civil i Mossos critiquen que hagi pressupost per a actes institucionals i no per als seus sous

http://noticies.sirius.cat/2012/10/policia-nacional-guardia-civil-i-mossos.html

Policia Nacional, Guàrdia Civil i Mossos critiquen que hagi pressupost per a actes institucionals i no per als seus sous

Agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil van protestar contra la retallada salarial a Saragossa mentre el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, presidia l'acte central de la celebració de la festivitat de la Verge del Pilar. Han criticat que hi hagi diners per a aquest tipus de celebracions i no per pagar els seus sous. El sindicat de Mossos USPAC denuncia CiU per pagar a empresaris i sindicats i quedar-se sense líquid al septembre.

Membres de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil s'han manifestat aquest diumenge durant la visita del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, que ha presidit l'acte central de la celebració de la festivitat de la Verge del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil. El ministre ha acudit acompanyat pel secretari d'Estat de Seguretat, Ignacio Ulloa, i pel director general de la Guàrdia Civil, Arsenio Fernández de Mesa i més de 500 membres de diferents unitats.

Des dels sindicats policials han volgut aprofitar aquest acte per "dir-li a la representació del Govern central que estan absolutament en contra de les retallades salarials que estan patint" i per protestar per "la reducció d'un 30% del seu nivell adquisitiu".

El secretari general federal del Comitè Nacional, Alfredo Crespo, ha criticat l'actuació del delegat del Govern, Gustavo Alcalde, que no va autoritzar la manifestació i el permís finalment van aconseguir els sindicats de policia als jutjats.

Crespo ha criticat les retallades, no només salarials, també pel que fa a material i mitjans que, segons la seva opinió, "en un futur faran que ni tan sols hagi diners per a gasolina per sortir al carrer".

D'altra banda, Crespo ha anat més lluny declarant el seu empipament perquè "sí que hi ha un pressupost milionari perquè vingui el ministre en avió i porti amb ell a centenars de persones per simplement pintar la mona" i no, "per pagar als agents".

El secretari general ha explicat que la manifestació ha estat un clar exemple de les incongruències del Govern. "Hi ha més companys policies reprimint perquè els nostres crits no siguin escoltats a l'acte, que manifestants". Crespo ha conclòs assenyalant que en finalitzar la cerimònia van a un jutjat de guàrdia per "posar una denúncia contra el responsable del dispositiu".

L'USPAC denuncia CiU per pagar a empresaris i sindicats i quedar-se sense líquid


D'altra banda, el sindicat de Mossos USPAC denuncia la "casualitat" que la Generalitat de CiU no hagi tingut diners per pagar al setembre mentre que el mateix més, en data 4, va pagar als empresaris i sindicats majoritaris prop de 6 milions d'euros: "l'exemple clar i català", diu el sindicat."Aquí teniu l’exemple clar i català del perquè NO s’han pagat les cotitzacions a la seguretat social i ara ens vindrà la multa de 24 milions d’€: LA MALA GESTIÓ ECONÒMICA !!! I RES MÉS!

PUBLICAT EL 4 DE SETEMBRE (EL MATEIX MES QUE S’HA RETARDAT EL PAGAMENT A LA SEGURETAT SOCIAL)

MIREU ELS CONCEPTES: “participació institucional” i “acreditacions professionals” i mireu la burrada de milions que els donen", denuncia l'USPAC.