Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 8 de novembre de 2012

Els Mossos no tenen bales per fer les pràctiques de tir


http://noticies.sirius.cat/2012/11/els-mossos-no-tenen-bales-per-fer-les.html

Els Mossos no tenen bales per fer les pràctiques de tir

Denúncia del sindicat de Mossos USPAC: "Cada any fem pràctiques de tir amb d’arma curta (pistola) i arma llarga (la de la foto). Des de fa uns dies, anem a fer el tir amb l’arma llarga i no tenim bales per disparar (tal qual). Li hem enviat per email al conseller Puig. Vosaltres heu rebut resposta? NOSALTRES TAMPOC".

"Coses serioses, com anar a tir i trobar-nos que no podem fer les pràctiques de tir perquè NO HI HA BALES (munició) ja comença a ser habitual.

Els companys i companyes que van a tir es posen les mans al cap, al veure que no poden disparar i fer les pràctiques tal i com pertoquen.

Les preguntes que li hem enviat al conseller son:

Té constància d’aquest fet?

És per culpa de la crisi? O per una mala gestió de qui fa les compres?

De que serveix que anar a fer les pràctiques de tir i no poder disparar?


Com podeu veure, tot un seguit de despropòsits i mala gestió al departament d’Interior que continua responent els escrits que li interessen, i els que no, en fa cas omís".

Recordem que fa pocs dies en Felip Puig va aixecar la polèmica afirmant que els Mossos defensarien Catalunya -en cas d'invasió castellanocarpetovetònica- el que va ser replicat pels Mossos que estan per una altra feina. Que potser les acumula el conseller per si calen? O s'en va de cacera a fer negocis?