Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 16 de novembre de 2012

La Policia diu que Mas cobrava del Palau a Suïssa, segons El Mundo

http://politica.e-noticies.cat/la-policia-diu-que-mas-cobrava-del-palau-a-suissa-segons-el-mundo-70101.html

La Policia diu que Mas cobrava del Palau a Suïssa, segons El Mundo

"El pare de Mas rebia a Liechtenstein comissions que desviava al seu fill"

 
El diari El Mundo, en portada, explica que "un informe de la Policia revela que part de les comissions que les empreses pagaven a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) -el 4% de l'import total de cada adjudicació- a través de la trama del Palau ha acabat en dipòsits bancaris suïssos dels seus dirigents. Concretament, d'Artur Mas i de la família de Jordi Pujol".

"En aquest 'esborrany' de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) es denuncia l'existència de comptes a Suïssa i Liechtenstein controlades per Artur Mas pare i fill, així com per Jordi Pujol, la seva dona, Marta Ferrusola, i el seu primogènit Jordi", afegeix la informació.

En aquest sentit afegeix que "els Pujol disposaven de tres comptes numerats i dues caixes de seguretat amb número correlatiu a la que el mateix Millet té en el mateix establiment de Lausana, segons l'informe".

"Igualment s'han detectat connexions amb els comptes d'Arturo Fasana -home clau de la trama Gürtel- els últims beneficiaris són Pujol, el seu fill Jordi i la seva esposa Marta Ferrusola", s'explica.

"Hisenda va detectar que el pare de Mas tenia 2 milions en Suïssa i que el mateix Artur Mas fill era 'beneficiari' a Liechtenstein", s'afegeix.

El diari també denuncia el "patrimoni milionari dels Pujol" i afirma que un fill de l'expresident, Jordi Pujol Ferrusola, "acostuma a passejar-se per Barcelona amb un Ferrari".