Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 20 de novembre de 2012

notes de premsa de la DGP

És molt curiós que quan el presumpte “escàndol” correspon a la classe política del Cos dels Mossos el mateix dia surt la nota de premsa desmentint els fets, ara bé, quan la base dels Mossos, és la que està sota l’acusació d’algú, o hi ha la sospita o el dubte, o surt tard la nota d’aclariment o simplement NO surt aquesta.

Garanteixi aquesta defensa dels Mossos SEMPRE, no nomes quan hi ha càrrecs polítics en entredit.


COMUNICATS URGENTS DE LA DGP

Conseller, el motiu del present és per comunicar-li el següent: ens sobta que quan la direcció política dels Mossos d’Esquadra se la involucra (sempre presumptament) en un afer lleig i que vulnera la legalitat vigent (fins i tot s’incorre en delictes) surt de manera urgent un comunicat tipus nota de premsa desmentint els fets.

És per això, que des del sindicat USPAC li demanem la mateixa diligència, rigor i serietat, quan passin coses que afectin  a la base del cos, és a dir, quan no és la direcció política l’afectada i son Mossos i les seves famílies qui s’ho passen malament. Sembla que distingim entre classe política i simples treballadors en aquest departament.

S’han rebut molts atacs, al cos dels Mossos d’Esquadra i no en recordem cap en què el mateix dia sortís un comunicat de la DGP desmentint els fets. Aquestes accions legals que anuncien que es faran contra un diari, s’han de fer sempre que s’ataqui al Cos dels Mossos, no només en alguns casos concrets.

A títol d’exemple, aquest dissabte es van publicar els noms de 18 “presumptes” policies a una web, i encara estem a l’espera de veure un comunicat de la DGP, o quina és la resposta  que s’està donant des de la conselleria d’Interior per evitar aquests casos. Cal recordar, que és la DGP l’encarregada de vetllar per les nostres dades de caràcter personal, i que aquestes no siguin divulgades d’aquesta manera pels mitjans.


Tot esperant rebre notícies seves, restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE DE CATALUNYA

PER UNA SEGURETAT PÚBLICA DE QUALITAT


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 9222, 08080 Barcelona (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat

Catalunya, 20 de novembre de 2012


A/ HONORABLE FELIP PUIG I GODÉS, CONSELLER D’INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA