Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 11 de novembre de 2012

NOVETATS BTP IMPORTANT!!!!

Companys/es:
USPAC, a petició de companys/es que rebien "pressumptes" pressions pel tema de la renovació del BTP,  amb risc d'obertura d'informacions reservades, el passat divendres dia 9 de novembre va publicar i registrar el següent escrit, formulant una sèrie de propostes:


Sorprenentment, el dissabte dia 10 de novembre, (destaquem DISSABTE), ens comuniquen la següent publicació a la intranet del següent missatge:

Nota de la DGP sobre la renovació del BTP [10.11.12]

En relació amb el tràmit de renovació del permís de conduir BTP us informem que la Direcció General de Policia ha iniciat una fase d'estudi per tal d'explorar un nou procediment que el reguli.

La principal novetat que s'està valorant passa per la possibilitat de presentar un concurs per tal que les preceptives revisions mèdiques es puguin fer en centres adjudicataris a diferents punts de Catalunya sense que els agents hagin d'avançar el pagament.

FELICITEM a tots els companys/es, que s'han adherit a la campanya, i segurament no hauran d'avançar uns diners en la renovació del BTP i que veuran "sol·lucionada" la seva petició formal.

FELICITEM a la resta de sindicats del CME per les "gestions e informacions que "off the record"" que hagin pogut fer, i per la seva Transparència en transmetre aquesta informació, sobretot, amb companys, reben pressumptes pressions pels seus superiors el mateix dia 9.

USPAC, creu en les "casualitats", en les accions i les reaccions:

-FAS, plantada davant d'Interior, el 16/9/2012, compromís de pagament, avís al "cobrador del FAS" i cobrament aquella setmana.

-BTP, escrits i escrits presentats, el passat dia 9/11/2012, presentem i publiquem escrit de petició i l'endemà dissabte, proposta d'estudi de sol.lució.

-EXPEDIENT VICE-PRESIDENT USPAC, s'apropen les eleccions al Parlament, i "casualment" s'obre expedient al Vice-president d'USPAC, per "..dubtar i qüestionar... al Departament".

Vist això, i entenent que els DIRIGENTS POLITICS DEL DEPARTAMENT, llegeixen aquesta web i altres escrits d'USPAC, els encoratjem a millorar les condicions laborals dels Mossos/es amb les mesures plantejades a "COST ZERO", (concurs general, coeficients nits i festius, etc etc)

MOSSOS EN LLUITA!!!!!

LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE DE CATALUNYA 

PER UNA SEGURETAT PÚBLICA DE QUALITAT


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya