Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 3 de desembre de 2012

Diari del Maresme: USPAC a Antifrau per l'uniformitat dels Mossos


http://diarimaresme.com/2012/uspac-vol-una-investigacio-dantifrau/
USPAC demana una investigació d’Antifrau

El sindicat de Mossos Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha enviat un escrit al Director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alonso Laso, perquè investigui si existeix algun indici de frau o delicte en relació al canvi d’uniformitat de Mossos i Policies locals.
Segons USPAC, Ja fa uns dos anys, quan es va dir per primera vegada que es preparava un canvi dels uniformen dels Mossos, “es va relacionar aquest canvi d’uniformitat amb l’empresa del familiar ‘presumptament’ d’un diputat de La Seu d’Urgell”. El mateix sindicat assegura que no li consta que hagués hagut cap concurs públic, i creu que els models que es volia d’uniforme “sembla que si eren d’aquesta empresa”.
El passat mes de gener, la USPAC ja va enviar un escrit que li van adjuntar al conseller Puig “sense haver rebut cap resposta oficial”. A més, el mateix sindicat de Mossos “dubta i molt”, que en l’actual context de crisi i retallades “sigui el moment idoni de fer aquest canvi d’uniformitat, que té una gran despesa econòmica”.
Per aquests fets, la USPAC ha decidit acudir a l’Oficina Antifrau per demanar que investigui aquests fets, i “si s’ha fet correctament el concurs i adjudicació, per encarregar a l’empresa el subministrament d’aquesta roba”.