Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 3 de desembre de 2012

E-Notícies

 
 
Un sindicat denuncia a l'Oficina Antifrau el nou uniforme dels Mossos
Consideren que el canvi d'uniformitat podria beneficiar "l'empresa familiar d'un diputat" de CiU
 
La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha denunciat a l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) el nou uniforme dels Mossos.

El sindicat, mitjançant l'escrit que han presentat a l'OAC, lamenten els fets que "presumptament" s’estan produint al Departament i la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya "i que trobem molt greus". Aquests fets, diuen, comencen fa uns anys quan "es va dir per primera vegada que es preparava un canvi d’uniforme dels Mossos".

"Alhora, es va relacionar aquest canvi d’uniformitat amb l’empresa del familiar (presumptament) d’un diputat de La Seu d’Urgell (no ens consta que hi hagués hagut cap concurs públic per enlloc). Les mostres que es van publicar, dels models que es volia d’uniforme, sembla que sí que eren d’aquesta empresa", afegeixen.

També diuen que "des dels Mossos d’Esquadra, es dubta i molt, que sigui el moment idoni de fer aquest canvi d’uniformitat, que té una gran despesa econòmica (només cal veure el context de crisi en què estem i les retallades del dia a dia)".

"Per aquest fets, acudim al vostre organisme per demanar que investigui aquests fets, i si s’ha fet correctament el concurs i adjudicació, per encarregar a l’empresa el subministrament d’aquesta roba", afirmen abans de demanar "que si es detecten signes de frau i/o delicte, s’enviï a la fiscalia anticorrupció".