Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 3 de desembre de 2012

USPAC acudeix a l'Oficina Antifrau de Catalunya per l'uniformitat dels Mossos

LA UNIFORMITAT DELS MOSSOS

Mitjançant el present escrit, els volem denunciar uns fets que “presumptament” s’estan produint al Departament i la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya i que trobem molt greus.

Ja fa uns 2 anys, que es va dir per primera vegada que es preparava un canvi d’uniformitat dels Mossos. Alhora, es va relacionar aquest canvi d’uniformitat amb l’empresa del familiar (presumptament) d’un diputat de La Seu d’Urgell (no ens consta que hagués hagut cap concurs públic per enlloc). Les mostres que es van publicar, dels models que es volia d’uniforme, sembla que si eren d’aquesta empresa.

El mes de gener d’aquest mateix any 2012, ja vam enviar l’escrit que li adjuntem al conseller Puig sense haver rebut cap resposta oficial.

Des dels Mossos d’esquadra, es dubta i molt, que sigui el moment idoni de fer aquest canvi d’uniformitat, que té una gran despesa econòmica (només cal veure el context de crisis en que estem i les retallades del dia a dia).

Per aquest fets, acudim al vostre organisme per demanar que investigui aquests fets, i si s’ha fet correctament el concurs i adjudicació, per encarregar a l’empresa el subministrament  d’aquesta roba.

Així mateix, li demanem que si es detecten signes de frau i/o delicte, s’enviï a la fiscalia anticorrupció.

Tot esperant rebre notícies seves, restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

 
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 9222, 08080 Barcelona (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


Catalunya, 2 de desembre de 2012


A/ DANIEL DE ALFONSO LASO, DIRECTOR DE L’OFICINA ANTIFRAU DE CATALUNYA