Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 11 d’abril de 2013

32 milions d'€

Amb 32 milions d’€ es poden comprar moltes armilles (totes les que necessitem), guants antitall, retornar el FAS, retornar tiquets menjador, bufanda, 3r tram acord equiparació...


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat

http://economia.e-noticies.cat/jordi-pujol-ferrusola-va-moure-32-milions-en-divises-74640.html


Jordi Pujol Ferrusola va moure 32 milions en divises
En tretze països diferents entre els quals hi ha Gabon, les Illes Caiman, Liechtenstein o Suïssa

Jordi Pujol Ferrusola, a la dreta, en una foto d'arxiu
El jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, ha demanat a tres entitats financeres que aportin tota la documentació que tinguin sobre comptes o qualsevol producte financer de Jordi Pujol Ferrusola fora d'Espanya.
Segons dades de l'Agència Tributària, diverses societats en què participa el fill de l'expresident de la Generalitat van moure més de 32 milions d'euros en divises de comptes de BBVA, Mediolanum i Crédit Suisse en tretze països diferents, entre els quals hi ha Gabon, les Illes Caiman, Liechtenstein o Suïssa.
Aquests 118 moviments s'haurien fet, presumptament, entre març de 2004 i novembre de 2012. Les societats investigades són Marketing i Inversions S.A., Inter Rosario Port Services, Project Marketing Cat S.L., Active Translation S.A. i Iberoamericana de Business and Marketing.
En el seu informe, el ministeri d'Hisenda ha informat el jutge que no li consta que s'hagi acollit a l'anomenada amnistia fiscal de fa uns mesos.