Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 7 d’abril de 2013

Ànims "Nina"

La història de dos mossos i la gosseta nina triomfa a la xarxa


El dia 22 de març dos agents dels Mossos d'Esquadra van recollir al voral de la carretera A7 un cadell de gos que estava estirat, aparentment ferit i amb símptomes de fatiga i deshidratació.

El van portar a una clínica veterinària, associada a la gossera municipal de Tarragona, per fer-li una revisió ja que semblava tenir una pota trencada com a conseqüència d’un possible atropellament. Finalment, va ser operat.

Els agents que el van trobar van anar a la gossera municipal perquè volien veure personalment com es trobava el cadell que els havia robat el cor i, per casualitat, van coincidir amb una persona que l’estava adoptant. Era una gosseta que passava a dir-se Nina per elecció de la seva nova família i, el que és més important, a tenir una llar on se la cuidarà i se l’estimarà.

Uns dies després, la
Protectora d'Animals de Tarragona va penjar un recull fotogràfic daquesta història a la seva pàgina de Facebook, tot agraint la tasca policial. La pàgina ja ha aconseguit una xifra de mes de 1.500 “m'agrada” i diversos comentaris positius. La Nina ha tingut molta sort!