Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 22 d’abril de 2013

LA CARTA DEL PRESIDENT

President, fixis fins a quin punt “donem lo màxim de nosaltres mateixos” que li hem proposat mesures cost zero. La resposta i la ineptitud d’alguns polítics, fan que NO s’hagi acceptat res.
 
Deixin de vendre fum, deixin al calaix les tisores, i posis a treballar com cal.
HEU DEMOSTRAT QUE NO TENIU INTENCIÓ DE MILLORAR RES


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/mas-insta-els-funcionaris-donar-millor-durant-crisi-2370949

Mas insta els funcionaris a "donar el millor de si" durant la crisi


El president envia una carta als treballadors de la Generalitat amb motiu de Sant Jordi i els agraeix el seu esforç "en aquests moments de tanta dificultat, incertesa i excepcionalitat"

EL PERIÓDICO / Barcelona
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha agraït aquest dilluns als treballadors públics de la Generalitat el seu esforç i dedicació "en aquests moments de tanta dificultat, incertesa i excepcionalitat". I davant la profunditat de la crisi, els ha instat a "donar el millor de si" i a ocupar-se dels que més pateixen.
 
Aprofitant la festivitat de Sant Jordi, el president ha enviat una carta per correu electrònic a tots els funcionaris. A més d'animar-los a viure amb intensitat "un dia ple de valors cívics, sentiments i cultura", ha recordat la greu crisi econòmica i la duresa de la "pressió pressupostària" que està afectant les polítiques públiques de la Generalitat.
Així mateix, Mas ha ressaltat projectes col·lectius "engrescadors" com la mobilització ciutadana en favor del dret a decidir.
L'any passat, el cap de l'Executiu català també va enviar per Sant Jordi un correu als funcionaris reconeixent-los la feina feta "en moments de tanta dificultat".

Edición Impresa