Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 25 d’abril de 2013

Les coses NO son com les pinten (metge que cobra menys que un Mosso)

Davant les notícies interessades d'un sindicat de metges, hem fet l'aclariment des d'USPAC


USPAC  com a sindicat dels Mossos d’Esquadra manifesta públicament el seu desacord, envers aquestes afirmacions.
Segons les declaracions que hem pogut contrastar, el SMC parlava d’un 10% dels metges de la Vall d’Hebron (uns 100 aprox.), es troben en aquesta situació salarial.

Cal afegir, que aquest 10% de metges, parlant de sou base, poden arribar a cobrar poc menys que un Mosso en pràctiques, alhora,  que tots dos cobren menys, que: un agent forestal, que un bomber, que un xofer de TV3, que un càrrec polític de confiança i fins i tot, que un polític exercint càrrecs públics. No oblidem, que aquests darrers, a diferència de TOTS ELS FUNCIONARIS CATALANS, no s’han retallat la paga extra per aquest any 2.013.
Pel que fa a les condicions de treball dels Mossos, cal informar, que un mosso, per exemple:  NO COBRA PLUS ECONÒMIC PER GUÀRDIA EN FESTIU (Nadal, Cap d’any, etc ), i sobretot, té un règim d’incompatibilitats molt sever i restringit , molt perseguit disciplinàriament. Per la qual cosa, podem afirmar amb rotunditat, que els MOSSOS tenen DEDICACIÓ EXCLUSIVA, sense possibilitat de prestar serveis en l’àmbit privat (mútues, consultes privades, etc).
Senyors del SMC, aquests tipus de declaracions només fonamenten aquella dita de: “DIVIDE I VENCERÁS” dintre del funcionariat de la Generalitat, i els veritables responsables de les retallades,que ens apliquen a Mossos, sanitaris, metges i altres, mantenen els seus “privilegis”.

MOSSOS EN LLUITA!!! 

LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE DE CATALUNYA 

PER UNA SEGURETAT PÚBLICA DE QUALITAT


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


L'ARTICLE EN QÜESTIÓ


El Confidencial, diario de información en español
El Confidencial, diario de información en español
Sindicato médico denuncia que un médico del ICS cobre menos que un Mosso

EFE - 24/04/2013
Barcelona, 24 abr (EFE).- El Sindicato Médicos de Cataluña (MC) ha denunciado hoy que en el hospital Vall d'Hebrón hay "una legión de 170 médicos que cobran 2.200 euros brutos al mes, menos que los mossos d'Esquadra en prácticas, que cobran 2.300".
Rosa Boyé, delegada de MC, ha denunciado tras una asamblea celebrada en este hospital que en 7 hospitales del ICS ya hay 380 médicos con estos salarios (más del 12 % de los 3.300 facultativos del ICS), que están por debajo de España, de la sanidad pública catalana y de otros sectores.
Estos médicos, ha puntualizado, llevan años trabajando con gran responsabilidad y muchos años de formación y cualificación.
Boyé ha añadido que están a favor de que un mosso tenga un buen sueldo, pero cree que no se pueden igualar las nominas "porque no estamos en Cuba", en donde un barrendero cobra lo mismo que un médico", sino que debe ser proporcional según el nivel de responsabilidad.
Ha explicado que el sueldo de los médicos tiene muchos complementos que se dieron para equiparar salarios con el resto de España, que ahora se han convertido en un enemigo, "porque los quitan como quieren".
Rosa Boyé ha explicado que el Servei Català de la Salut (CatSalut) trabaja en un nuevo recorte presupuestario de entre el 7 y el 10 %, que serían unos 100 millones menos, aunque se rebajara el objetivo de déficit de las comunidades autónomas para 2013, que se sumaría a la disminución del 15 % del gasto real en los centros públicos durante los últimos tres años. EFE