Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 13 d’abril de 2013

Mossos en lluita


http://www.catalunyapress.cat/cat/notices/2013/04/mossos-en-lluita-deixen-targes-de-visita-a-la-bustia-d-artur-mas-espadaler-felip-puig-i-l-8-79670.php

Mossos en lluita deixen targes de visita a la bústia d’Artur Mas, Espadaler, Felip Puig i l’alcalde Vielha
 
Catalunyapress.- Una delegació de USPAC integrada per Mossos de Vielha va apropar-se aquesta setmana al Parlament per reunir-se amb representants d’ERC. Acabada la reunió van deixar les seves targes de visita a les bústies del president de la Generalitat, l’actual conseller d’interior i el seu predecesor, Felip Puig a més de l’alcalde de Vielha, Álex Moga.

Gemma Calvet, Josep Cosconera i Carles Come, membres de la Comissió d’Interior van rebre a la delegació d’USPAC, que va fer arribar als diputats un seguit de propostes de millora per al col•leciu dels Mossos, en les que destacaven les propostes de solució pels Mossos de Viella, un problema que comença a estendre’s dintre del col·lectiu.
Així mateix USPAC va traslladar als diputats d’ERC el malestar del cos dels Mossos envers l’acord d'aquesta formció amb el Govern per “retallar” la paga extraordinària als funcionaris de la Generalitat de Catalunya, afegint aquest esforç econòmic als ja acumulats.