Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 2 de gener de 2014

PAP's en cap de setmana: perquè NO???


PAP’S, PER QUÈ NO EN CAP DE SETMANA?


Conseller, li hem demanat per activa i passiva i en diferents escrits amb dates 28/12/2012, 14/01/2013, 1/03/2013 i 4/04/2013 (cap d’ells respost amb motivació adient).


Tornem a fer-ho de nou, després d’una brutal retallada de les hores d’assumptes propis (PAP’s), ara se’n retorna 1 dia mitjançant la Llei orgànica 9/2013 (ja plenament en vigor), torna a tenir una nova oportunitat d’esmenar els error del passat on, hem estat els únics funcionaris on apart de retallar els dies, ens han retallar el gaudiment en cap de semana.


Cada persona té unes necessitats diferents, des d’anar a un casament, a una visita a un familiar llunyà o a portar un familiar al metge. L’EBEP, parla de 4 dies, és per això que no entenem el perquè no podem gaudir si s¡escau i segons els necessitats de cadascú d’aquests dies en cap de setmana.


Dit això, no afecta MAI al servei el gaudiment en cap de setmana (els PAP’s, només es concedeixen si hi ha disponibilitat d’efectius al servei) per tant, encara és més incomprensible aquesta mesura.


Destacar què, el Reial Decret on es va aprovar la reducció dels PAP’s, no parla enlloc de que es limiti a un sol dia els PAP’s en cap de setmana.


Entenguin d’una vegada, l’especificitat del servei de policia, que sembla no han entés en cap moment, i la importància de poder gaudir d’aquests dies assumptes personals en cap de setmana, qui treballa a torns durant tot l’any.


Restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.


LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE DE CATALUNYA

PER UNA SEGURETAT PÚBLICA DE QUALITAT

 

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 9222, 08080 Barcelona (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


Catalunya, 2 de gener de 2014
 

A/ HONORABLE RAMON ESPADALER I PARCERISAS, CONSELLER D’INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA