Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 12 de març de 2014

Els hem de poder dir a la cara “sou uns mangantes”

Això és allò que li’n diuen “despeses vàries, o 4 chavos”

Després tenim el finançament extraordinari, el finançament en seguretat (encara que aquesta seguretat s’aprofiti dels cossos policials i així se l’estalvien i poden gastar diners en altres coses), el finançament que els donen previ a les eleccions...Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


El Govern del PP reparteix més de 52 milions als partits
En concepte de finançament ordinari

Els partits polítics es repartiran aquest any 52.700.000 d'euros procedents de les subvencions per al seu finançament ordinari . El Partit Popular serà el més beneficiat , ja que rebrà aquest any 24,5 milions d'euros en subvencions estatals en concepte de finançament ordinari, 10,5 milions més que els que li corresponen al PSOE -14 milions-.

La resta de partits que rebran més ajudes serán,CiU (2,3 milions),  PSC (2), IU (2,3), UPyD (1,9) i Amaiur (857.000 euros), PNB (741.000), ERC (540.000), ICV (574.000), BNG (379.000), Coalició Canària (318.000).
L'acord del Consell de Ministres cita explícitament, d'acord amb la Llei de subvencions, la concessió d'ajudes al Partit Popular i al Partit Socialista Obrer Espanyol per superar en cada cas la xifra de dotze milions d'euros. En qualsevol cas , el Govern ha facilitat les dades de les subvencions a tots els partits polítics amb representació parlamentària .
La llei orgànica sobre finançament dels partits polítics fixa que la consignació pressupostària es distribueixi en tres quantitats iguals. Una d'elles es reparteix en proporció al nombre d'escons obtinguts per cada partit polític en les últimes eleccions al Congrés dels Diputats, mentre que les dues parts restants es distribueixen proporcionalment a tots els vots aconseguits per cada partit en el darrers comicis.