Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 10 de març de 2014

Els sometents li parlen clar al conseller

FELICITATS SOMETENTS!

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/

Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.catELS MOSSOS PATRULLEN EN HELICÒPTER PER COMBATRE ELS ROBATORIS AGRÍCOLES.
El Conseller Espadaler, explica en resposta parlamentària aquest tipus de vigilància.
Foto; (Notícia Diari Segre).

OPINIÓ:
És una autèntic despropòsit la desinformació que ha patit el Sr. Espadaler. Si aquestes línies puguessin arribar al Conseller, algú hauria de fer-li saber, que té un entorn (alts càrrecs), que li han fet fer el ridícul... En un símil futbolístic; li han fet el llit!

En seu parlamentària, no és de rebut explicar aquestes mesures irreals.
Si existeix algun òrgan de govern de veritat, algun òrgan atent al que passa al carrer, o algun òrgan de control per detectar incongruències, mentides i desvergonyiments... Li haurien de saltar totes les alarmes. Alertant al Conseller de tamany despropòsit.

Com és possible que uns pocs patrullatges amb helicòpter, (només hi ha un aparell per tota Catalunya), un augment dels controls policials (alguns només controlen el seu smartphone al interior del cotxe), i recomanacions com la del marcatge de les eines mitjançant ADN sintètic; s'exposin com a mesures per combatre els robatoris?!?!.

Aquestes declaracions del Conseller són fruit d'un mal assessorament que li tergiversa la realitat. Darrera d'aquestes explicacions entenem que hi ha els alts càrrecs enquistats a les cadires. Uns càrrecs policials que li falsegen les bondats del sistema. Això no l'exclou de responsabilitat.

Per altra banda, les declaracions del Alcalde d'Almacelles ens són familiars a Alcarràs... "Aquí no hi ha alarmisme" i "es tracta d'un fet aïllat". Són les típiques i tòpiques declaracions que van a dintre del manual de "codigo de buenas prácticas i declaraciones para alcaldes"... Un codi no escrit que es va estendre en èpoques de règims totalitaris.


Sr. Espadaler. Agrairíem escoltés més al poble. La ciutadania no l'enganyaria amb garses per perdius.