Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 7 de març de 2014

ESCÓ 136: La “farsa” del Parlament de Catalunya.

La “farsa” del Parlament de Catalunya.

Per a que us adoneu de com funciona aquest Parlament: mitjançant la web "escó 136” on presumptament “venen” transparència, fem una petició sobre transparència al Departament d’Interior.

Responen tots els grups parlamentaris (inclòs CiU)i entre tots no saben fer creure al director de la policia que continua fent el que vol i quan vol.

Transparència li’n diuen?

NO, dictadura encoberta.ESCÓ 136: El Parlament posa a la vostra disposició un espai de participació ciutadana en què podeu fer aportacions, comentaris o suggeriments sobre els projectes i les proposicions de llei que s'estan tramitant.

Les vostres aportacions es posaran a disposició dels membres dels òrgans tramitadors, els quals podran contestar-les. Tant les aportacions com les respostes seran visibles en l'espai participatiu.


El resultat d'aquest debat ciutadà serà utilitzat durant el treball dels òrgans tramitadors i quedarà reflectit en una memòria annexa a les iniciatives tramitades, en què es destacaran especialment les aportacions que finalment s'incorporin al text.