Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 5 de març de 2014

Fins que algú es farà mal: com sempreDEFICIENT COBERTURA EMISSORES


Conseller, mitjançant el present li fem arribar la següent queixa:


Des de principis del mes de febrer, s’està patint un deficient servei, en el funcionament de la xarxa de comunicacions (tant en les emissores dels vehicles com en els portàtils). De sobte, i sense motiu aparent, es talla la comunicació amb la SRC i no hi ha possibilitat d’establir comunicació ni amb la SRC ni amb les altres patrulles operatives. S’ha arribat al punt de que la SRC ha de comissionar a una patrulla a un accident i no hi pot contactar.


Els companys de trànsit Tàrrega ens informen que s’ha comunicat aquests fets mitjançant nota informativa, que s’han comunicat els fets al cap del sector i també a la SRC.


Que la resposta obtinguda de moment, pel Sots cap de sector de Tàrrega, és que hi ha un tècnic de comunicacions treballant en els diferents vehicles policials, per tal d'arranjar les deficiències comunicatives. Que a posteriori a aquesta comunicació, han continuat les deficiències sense notar cap millora i novament, s’ha informat a la SRC.


Que els agents estan treballant amb els mitjans propis (telèfons mòbils) per poder atendre els requeriments corresponents


Que s’està creant un clima de malestar i angoixa que aquesta situació esmentada, i la possibilitat de que haguem de necessitar ajuda i no tinguem cap recolzament per no poder comunicar-nos correctament.És per això que, des del sindicat USPAC li demanem actuar amb diligència i urgència davant aquesta situació abans que ningú prengui mal


Tot esperant rebre notícies seves, restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.


LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE DE CATALUNYA

PER UNA SEGURETAT PÚBLICA DE QUALITATUnió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 9222, 08080 Barcelona (Catalunya)
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


Catalunya, 5 de març de 2014


A/ HONORABLE RAMON ESPADALER I PARCERISAS, CONSELLER D’INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA