Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 5 de març de 2014

Mossos Montblanc

NOTA DE PREMSA

Havent rebut notícies dels companys de Montblanc, on se’ns informava del tracte que reben els ciutadans que acudeixen a posar denúncia a la comissaria de Montblanc, vam adreçar la corresponent comunicació al intendent cap de la Regió Policial de Tarragona.


Passat 1 mes, hem tingut la resposta, on es nega tot per sistema (és el més semblant a tractar amb el Departament d’Interior).


Des del sindicat USPAC denunciem que: el company/a que fa el servei de custòdia del edifici, no ha d’atendre les denúncies en aquest indret, i des de la custòdia del edifici no s’han d’agafar denúncies de violència domèstica o de gènere.


El ciutadà que ha rebut aquesta violència, no mereix de cap manera que a l’entrada de comissaria, on poden haver altres persones esperant a que se’ls atengui, hagin d’explicar els seus problemes davant tothom.


Aquesta manca de tacte, fa que sigui deplorable la gestió que es fa en les comissaries on es produeixen aquests fets.


A més, denunciàvem també que, el fet que el company/a que vigila d’edifici, hagi d’atendre les denúncies, pot provocar una manca de seguretat evident a la comissaria, fins al punt d’haver de lamentar alguna desgràcia per manca de seguretat.


És per això que, enviarem aquesta queixa al conseller Espadaler per al seu coneixement i millora del servei.


Catalunya, 5 de març de 2014


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat