Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 13 de març de 2014

“no creuen que van estirar més el braç que la màniga?”

Curiós retreure-li al Saura l’edifici de Palauet i els despatxos cars, però més curiós que el Puig i el Espadaler s’hi quedin no? Si tan car és, malveneu-vos-ho que és el que esteu fent amb el patrimoni de la Generalitat (malvendreu, i quedar-vos-hi de lloguer).

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/

Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


CiU al tripartit: “No creuen que van estirar més el braç que la màniga?”


Meritxell Borràs recorda el “Feng Shui” de Saura quan estava al capdavant d’Interior

La diputada de CiU, Meritxell Borràs, ha preguntat a les formacions que integraven el tripartit si “no creuen que van estirar més el braç que la màniga?”. Així, ha criticat algunes mesures d’aquell govern, durant el ple contra la pobresa que s’ha celebrat aquest dimecres al Parlament.

Borràs ha respost així a les crítiques d’altres formacions, segons les quals el Govern no ha fet res per millorar la situació de molts afectats per la crisi. "Els altres grups s'han centrat en el retret i no a buscar acords i solucions”, ha considerat abans de dir que “això no és el que les entitats esperaven”.

En aquest sentit s’ha referit al tripartit i els ha dit: “no creuen que van estirar més el braç que la màniga?”. També ha recordat algunes mesures polèmiques del govern del PSC, ICV i ERC com el “Feng Shui” en alguns despatxos quan Joan Saura era conseller d’Interior.


D’altra banda ha replicat que “no poden dir que el Govern no fa res. El Pacte per a la Infància té un valor i és important perquè lluita contra la pobresa”. "Els recursos són limitats, i és amb aquests que hem de donar resposta a les necessitats”, ha comentat.