Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 27 de març de 2014

No tenim vehicles

Un sindicat de Mossos denuncia l’absència de vehicles per a patrullar


El sindicat independent de Mossos d’Esquadra USPAC va denunciar ahir a aquest rotatiu la manca de vehicles a la comissaria de Lleida per patrullar.
Un representant del sindicat assegurava ahir que els agents que van treballar tant el cap de setmana com aquest passat dilluns se les van haver d’enginyar per poder patrullar a causa de la falta de vehicles. Segons sembla, el rènting contractat pel Departament d’Interior està a punt d’expirar. Els vehicles tenen un desgast molt elevat al cap de quatre o cinc anys. El rènting no s’ha modificat o fins i tot s’ha prologat, els vehicles han de passar llargues temporades al taller.
En fi, el problema és que arriba el matí i són més agents que vehicles logotipats. Solució, els agents van a desenvolupar les seves funcions en vehicles no logotipats, en furgonetes, de tres en tres o a peu. Fins i tot hi ha feines que no s’havien de fer amb motocicleta i s’hi fan per l’absència de vehicles. La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) van assegurar ahir que la situació és traumàtica. La mateixa Font assegura que el departament ja ha anunciat el rènting de més de 800 vehicles que no acaben d’arribar. De moment, els agents continuen treballant en condicions que qualifiquen de precàries i que acabaran afectant el ciutadà.