Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 29 d’abril de 2014

Perdó? Qui ha de demanar perdó?

El perdó l’ha de demanar qui ens ha fet treballar en condicions de pena, sense mitjans tècnics, ni humans.

I si no ens podem parapetar en el corporativisme, que comenci i doni exemple a la línia de comandament

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


Barcelona 29/04/2014

El comissari en cap dels Mossos es disculpa amb qui s'hagi sentit "perjudicat" en les actuacions policials

El comissari en cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ha demanat disculpes a tots els ciutadans que s'hagin pogut sentir "perjudicats" en les actuacions policials. Ho ha fet públic durant l'acte central del Dia de les Esquadres, que es fa a L'Auditori de Barcelona. L'acte l'ha presidit el cap de l'executiu, Artur Mas. És la primera vegada que un president català hi participa.

En la seva intervenció, Trapero ha assegurat que són temps convulsos i que el cos no s'ha de parapetar en el corporativisme. El comissari en cap de la policia catalana també ha fet aquesta reflexió: "Les nostres disculpes i la nostra petició de perdó per a aquells a qui hem causat algun perjudici o amb els quals no hem complert les seves expectatives. Tots ells són motor de millora per a nosaltres i els demano que entenguin que l'orgull de pertinença al nostre cos en cap cas pressuposa que siguem insensibles al patiment d'aquestes persones a qui hem perjudicat."
Després del discurs de Josep Lluís Trapero, el president de la Generalitat ha emplaçat als policies que reconeguin i esmenin els errors que puguin cometre. Segons Mas: "El pitjor d'un error no és cometre'l (...), el pitjor és no aprendre i no tenir voluntat d'esmena". Durant l'acte, Mas ha assegurat que Catalunya té "set de democràcia de qualitat" i ha destacat que els valors de la democràcia i de la llibertat han anat sempre junts en la història de Catalunya